<

Dam tot Damloop 2017

Zondag 17 september loopt een team van het Zeldzame Ziekten Fonds samen met Campagneteam Huntington de Dam tot Damloop voor het ZZF en onderzoek naar Huntington en zaterdag 16 september tijdens de Damloop by night.

Tijdens de Damloop in 2016 is het waanzinnige bedrag opgehaald van € 25.000. Maar de donaties gingen erna nog door waardoor we meer dan € 27.000,- opgehaald hebben voor o.a. onderzoek naar de zeldzame ziekte Huntington (http://www.campagneteamhuntington.nl/) en voor een elektronische neus (de eNose) om NEC te stoppen. NEC is een dodelijke darmziekte die jaarlijks meer dan honderd te vroeg geboren couveusekinderen treft. De eNose is zo gevoelig dat zij minieme veranderingen in de samenstelling van de darmflora kan meten. Zo kan NEC vroegtijdig worden herkend en babylevens worden gered. Klik hier (http://www.zzf.nl/necrotiserende-enterocolitis/) voor meer informatie over NEC.

Wil jij meelopen? Schrijf je dan in en maak een actiepagina aan waar men jou en het goede doel kan steunen.
We verwachten dat je minimaal € 250,- ophaalt. Uiteraard ontvang je van ons een startbewijs, een T-shirt en versnaperingen na afloop.

Liever niet lopen maar wel het goede doel steunen?
Doneren kan op 2 manieren: voor een loper met een eigen actiepagina of via deze link o.v.v. Damloop 2017

 

Meer informatie