<

Familiedag in de Efteling op zondag 25 maart

Een dag vol wonderen in de Efteling voor zeldzaam zieke kinderen.

Vanwege grote belangstelling hebben we de inschrijving moeten sluiten. Uiterlijk 16 maart hoort u of u deze dag erbij bent.

Het Zeldzame Ziekten Fonds organiseert familiedagen voor gezinnen met kinderen die aan een ernstige zeldzame ziekte lijden. Op die dagen bezorgt het Zeldzame Ziekten Fonds een glimlach op de gezichten van zieke kinderen én hun aanwezige familieleden.

 

 

De mogelijkheid die een dergelijke familiedag biedt voor de ouders als het gaat om ontmoeten van lotgenoten en ervaringen met elkaar uitwisselen is van grote betekenis. Tijdens een familiedag en ook daarna; ouders hebben vaak nog jarenlang, soms zelfs op wekelijkse basis, contact met elkaar.

Zondag 25 maart nodigt het Het Zeldzame Ziekten Fonds een groot aantal families met kinderen die te maken hebben met een zeldzame aandoening uit voor een dag vol wonderen in de Efteling.

Sprookjesachtig genieten van de lente in de Efteling, de opbloeiende natuur ontdekken en genieten van de vele attracties.

Soms komen sprookjes uit …want iedereen is deze dag ook welkom bij Sprookjessprokkelaar de Musical in het Efteling Theater.

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

 

Duur musical
80 minuten (zonder pauze)
Voorwaarden
De musical heeft 2 ZZF aanvangstijden: 13.30 uur en 16.00 uur. De entreetickets met daarop uw tijd van de musical ontvangt u bij het aanmelden op zondag 25 maart in de Efteling. Voor elke show is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Geef dus goed aan of u rolstoelafhankelijk bent of ook zonder rolstoel kunt plaatsnemen in de zaal. Bij elke rolstoelplaats is 1 plaats voor begeleiding. Voor de overige familieleden zijn elders in de zaal plaatsen beschikbaar.

U dient er zelf voor te zorgen dat u op tijd bent voor de aanvang van de musical in het Efteling Theater.

Programma Zeldzame Ziekten Fonds – Zondag 25 maart


Openingstijd Efteling: 10.00 – 18.00 uur

Ontvangst bij ZZF aanmeldkassa:
9.30 – 11.00 uur (na deze tijd verwijzen wij u naar een andere kassa)
Aanvang musical ZZF 1e groep:
13.30 uur
Aanvang musical ZZF 2e groep:
16.00 uur

Een parkeermunt is inbegrepen, deze ontvangt u bij het aanmelden.


Voor de inschrijving geldt VOL = VOL, wij hanteren een reservelijst. Uiterlijk 16 maart verneemt u of u erbij kunt zijn.

Inschrijven

Vanwege grote belangstelling hebben we de inschrijving moeten sluiten.

Uiterlijk 16 maart hoort u of u deze dag erbij bent.