<

Sjaak Bral & friends Theatershow voor ZZF, bestel uw kaarten hier!

“Zij aan Zij“
Een avond vol humor en muziek in de strijd tegen zeldzame ziekten.

Wat was dat lachen verleden jaar! Het eerste optreden van Sjaak Bral voor het Zeldzame Ziekten Fonds. Wij beloofden toen een unieke, hilarische avond uit voor het goede doel. Niets was minder waar, dus…. Sjaak komt weer! En dit keer niet alleen; hij neemt zijn muzikale vrienden mee.

Op maandag 16 april 2018 in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk treden Sjaak Bral & friends op in de theatershow ‘Zij aan Zij’. Het belooft weer een bijzondere avond te worden. Van magie tot muziek. Van de lach tot de ontroering. En dat alles voor het goede doel!

Eén naam kunnen we nu alvast verklappen: De Règâhs. Deze band krijgt iedere zaal op stelten met hun heerlijke flamenco muziek en teksten met onvervalste Haagse humor. Kickûh!

Door op 16 april naar de show van Sjaak Bral & friends te komen geeft u mensen die ziek zijn een steun in de rug. Hun strijd is ónze strijd.

Voor 100 euro heeft u een té gekke avond. Maar er is meer, want als u komt, kan het Zeldzame Ziekten Fonds ook een gezin uitnodigen dat te maken heeft met een zeldzame ziekte. Zij kunnen deze avond met hun gezin genieten van de show. Wanneer u als ondernemer met uw bedrijfsnaam wilt worden vermeld als sponsor van Sjaaks show, kan dat ook. U betaalt dan geen 100 euro per kaart, maar voor 900 euro ontvangt u 10 toegangsbewijzen én wordt uw bedrijf in beeld gebracht!

De opbrengst van deze avond gaat naar de organisatie van een leuke en onbezorgde familiedag voor kinderen met een zeldzame ziekte, alles voor een glimlach van een kind!

De theatershows van Sjaak Bral zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht, pak dus nu uw kans door snel te reageren en steun het goede doel!

Datum
Maandag 16 april 2018
Locatie

WestlandTheater De Naald, Stokdijkkade 3 in Naaldwijk
Programma
Ontvangst     19.30 uur
Theatershow  20.15 uur
Einde            +/- 22.00 uur
Entreeprijs voor het goede doel en tevens uitnodiging voor een gezin met een zeldzame ziekte

100 euro per persoon,
inclusief welkomstdrankje, hapjes, ontmoeting Sjaak Bral & friends en een cadeautje.
Sponsorpakket met naamsvermelding

900 euro voor 10 personen 

Een zeldzame ziekte lijkt ver weg. Die krijg je niet zo snel – hij is toch zeldzaam? Klopt. Maar de impact van iedere ingrijpende ziekte is zeker niet zeldzaam: die zie en voel je overal om je heen. Families onder druk. Werk dat er zwaar onder lijdt. Levensgeluk sijpelt weg.

Tot ziens in De Naald op 16 april bij Sjaak Bral & friends!

Bestel hier uw Sjaak Bral & friends theaterkaarten voor het goede doel!

Kaarten