<

Classic Wings & Wheels

Steun het ZZF en kom genieten van de Brabantse gastvrijheid op Classic Wings & Wheels.

Op zaterdag 26 augustus vindt op vliegbasis Gilze Rijen voor de 8e keer ‘Classic Wings & Wheels’ plaats, een dag vol spectaculaire shows van historische vliegtuigen en klassieke auto’s waarbij de opbrengst ten bate komt aan het goede doel. Dit unieke ”LITTLE DUTCH GOODWOOD” is inmiddels niet meer weg te denken op de evenementenkalender en heeft een vaste plaats veroverd in de klassieker wereld.

Voor het Zeldzame Ziekten Fonds wordt deze dag extra mooi, want ‘Classic Wings & Wheels’ heeft het Zeldzame Ziekten Fonds als een van de goede doelen aangewezen.

Bekijk de uitgebreide mogelijkheden in de brochure en op onze website: www.classicwings-wheels.nl. Kijk voor de arrangementen op: www.classicwings-wheels.nl/arrangementen.html

 

Als gast van “Classic Wings & Wheels’ wordt u de hele dag als VIP voorzien van culinaire hapjes en heerlijke drankjes. Dit en de mogelijkheid om te kunnen meerijden in een historische auto, of zelf mee te vliegen in een historisch vliegtuig, maken deze dag onvergetelijk!