GoeDoeCie ‘Aimez la Vie!’

GoeDoeCie ‘Aimez la Vie!’

GoeDoeCie 'Aimez la Vie!'

Doelbedrag € 1.500,00
144% Gedoneerd / € 656,52 over doelbedrag

GoeDoeCie ‘Aimez la Vie!’ is de Goede Doelencommissie van Leidsche Pharmaceutische Studenten Vereeniging ,,Aesculapius”. Met verschillende activiteiten die wij organiseren halen we geld op voor het ZZF.
We zijn al halverwege het studiejaar en er zijn al verschillende activiteiten geweest. De belangrijkste wervingsactiviteiten zijn lunches waarvan er in totaal 4 georganiseerd gaan worden.
Deze lunches zijn niet de enige manieren waarop wij geld zullen gaan inzamelen. Andere activiteiten die wij zullen gaan organiseren of die al georganiseerd zijn, zijn;
Schoen zetten voor sinterklaas waarbij studenten hun schoen kunnen zetten waar de goedheiligman dan natuurlijk niet stilletjes voorbij rijdt.
Raad de BUEX waarbij de studenten kunnen gokken op de bestemming van de Buitenlandse Excursie. De winnaar krijgt natuurlijk een mooi prijsje.
In februari en maart zal er een vergelijkbare activiteit zijn waarbij de studenten kunnen gokken op het kandidaatsbestuur (KB) die in maart bekent zal worden gemaakt, wederom met een leuke prijs voor de winnaar.
Half februari presenteren we een item dat alle studenten kunnen kopen.
In mei organiseren we een grote activiteit, door studenten voor studenten.
Tegen het einde van het studiejaar wordt er ook nog een Raad de opbrengst activiteit georganiseerd met wederom een leuke prijs voor de winnaar. De opbrengst heeft uiteraard betrekking op het opgehaalde bedrag door de Goede Doelencommissie waar de opbrengst van die activiteit dus ook in meegenomen wordt, daarom is dit tevens de laatste activiteit van het jaar.
Vorig jaar werd er door de Goede Doelencommissie €1232,35 opgehaald, hier willen we dus zeker overheen! Naar aanleiding van het hoge aantal eerstejaars van dit jaar hebben wij €1500,- als streefbedrag gesteld, maar we gaan natuurlijk voor het hoogst haalbare!
Ook heeft de GoeDoeCie een eigen Facebookpagina.

Afgelopen

Donaties

Datum Donatie voor Donatie door Bedrag Opmerking
27-06-2016 GoeDoeCie 'Aimez la Vie!' Michiel Christiaansen 2156.52 Er is in het collegejaar 2015-2016 €2.156,52 opgehaald door de Goede Doelencommissie van L.P.S.V. „Aesculapius”. Ik maak dan ook namens hen dit geld over!