Familiedag “Blijdschap & Vriendschap” in Blijdorp

Lotgenotencontactdag “Blijdschap & Vriendschap” in Diergaarde Blijdorp

 

 

 

 

 

Families, die binnen het gezin te maken hebben met een zeldzame ziekte, nodigt het ZZF uit op zaterdag 19 oktober voor een dag in Diergaarde Blijdorp. Het Zeldzame Ziekten Fonds kan deze dag mogelijk maken met steun van diverse donateurs, Fastlane Exclusive en de fijne samenwerking met Blijdorp.

“EEN BIJZONDERE BELEVENIS”

Diergaarde Blijdorp is een dagje uit. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Een ontdekkingsreis vol onverwachte ontmoetingen. Slenter over de vlonders door moerassen en langs het bamboe. Kijk uit voor de rondsluipende Amoerpanter en kom oog in oog met de tijgers… Rust lekker uit in restaurant Poort van Azië in duizend-en-een-nacht-sfeer met uitzicht op de olifanten en leeuwen. Zie hoe de olifanten regelmatig een verkoelend bad nemen of een verfrissende douche.

Pas maar op dat jij niet nat wordt!

Ontvangst: Ontvangst door ZZF team: 9.00 – 11.00 uur  -> Wij verzoeken jullie je echt binnen deze tijd aan te melden.

Bezoek Diergaarde Blijdorp: Jullie kunnen op eigen gelegenheid het park bezoeken en genieten van het dierenpark. Het park sluit om 18.00 uur. Jullie kunnen alvast op de site kijken naar wat er allemaal te beleven en te zien is: https://www.diergaardeblijdorp.nl/

 Er is ook een Blijdorp app: https://www.diergaardeblijdorp.nl/blijdorp-app/

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK. Bedankt voor al jullie enthousiasme.

Aanmelden Blijdorp