ZZF Dag aan Zee

ZZF Dag aan Zee!

Zaterdag 25 mei organiseert het Zeldzame Ziekten Fonds een speciale familiedag in Scheveningen Den Haag: “ZZF Dag aan Zee”

Een aantal families, die binnen het gezin te maken hebben met een zeldzame ziekte, mag het ZZF uitnodigen voor deze dag genieten aan Zee. Het Zeldzame Ziekten Fonds kan deze dag mogelijk maken met de steun van Rabobank Den Haag.

ZZF “Dag aan Zee” starten we met een heerlijk lunch bij Carlton Beachhotel Scheveningen. Gedurende de lunch zal er buiten van het gezin een mooie waardevolle familiefoto gemaakt worden door een professionele fotograaf. Na de lunch kunnen de gezinnen op eigen gelegenheid genieten van een rondje in het Reuzenrad, uitwaaien aan de Pier en een bezoek brengen aan de wonderlijke waterwereld van Sealife.

Carlton Beachhotel
Een echt hemelse plek om jezelf te verwennen, of je nu een dag met familie of vrienden doorbrengt of gaat lunchen. Het is waar; alles smaakt altijd beter als je in de buurt van de oceaan bent.

 

 

 

 

 

Sealife
Sealife is leuk voor Jong & Oud. Neem een duik zonder nat te worden en kom oog in oog met pinguins, otters, zeesterren en nog veel meer leuke dieren.

 

 

 

 

 

Reuzenrad
Op een unieke locatie, acht meter boven de Noordzee op de beroemde Pier van Scheveningen, vindt u het meest luxe reuzenrad van Nederland: SkyView de Pier. Geniet van een geweldig uitzicht over land en zee in een comfortabele gesloten gondel met airco!

Rolstoeltoegankelijkheid: voor rolstoelen is het Reuzenrad op de Pier niet -tot heel lastig ivm steile lange trap – bereikbaar. Vanaf de Pier is het Reuzenrad en het fantastische uitzicht wel te bewonderen

De overige activiteiten zijn wel goed met rolstoel toegankelijk.

 

 

 

 

 

Beknopt programma:

Datum: zaterdag 25 mei 2019
Ontvangst door ZZF : 12.30- 12.45 uur
Aanvang Lunch: 13.00 uur

Aanmelden is niet meer mogelijk:

Wij hebben veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen, het totaal is al ruim overschreden. Wij zetten aanmeldingen op een reservelijst en houden jullie op de hoogte.

Aanmelden Dag aan Zee