Dagje uit in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Helaas is inschrijven niet meer mogelijk. Alle toegangskaarten zijn vergeven.

Leuk dat iedereen zich zo enthousiast heeft aangemeld voor het dagje uit naar Ouwehands.

Ouwehands Dierenpark… Zoo avontuurlijk!

Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling, loop onder de laagvliegende monniksgieren door en bespied de Afrikaanse leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost. Ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Er is zo veel te zien én te beleven in Ouwehands Dierenpark.

In juni en juli hebben gezonde kinderen gevoetbald voor zieke kinderen bij alle Hornbach bouwmarkten. Met de opbrengst van dit geweldige event is een lotgenoten contactdag bij Ouwehands Dierenpark mogelijk.
Wij zijn bijzonder trots op de fijne samenwerking met Hornbach en Ouwehands Dierenpark waardoor dit mogelijk is gemaakt.

Per gezin kunnen er maximaal 5 e-tickets worden besteld. U ontvangt na aanmelding binnen een week een mail met een persoonlijke code die u invoert bij de bestelling van uw toegangsbewijzen op www.ouwehand.nl/zzf

Let op: kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis toegang (die hoeft u dus niet op te geven).

Neemt u de toegangsbewijzen én de door het ZZF aangeleverde code a.u.b. 8 augustus mee, op vertoon van de code ontvangt u per gezin 1 parkeerkaart en per persoon een consumptiebon bij de entree van het park bij de ZZF stand.

Ook ontvangt u een bandje waarmee u toegang krijgt tot de exclusieve zeeleeuwenshow om 10.30 uur.

Vanaf 10:00 uur is de ZZF stand geopend bij de entree van het park.