Ster voor een dag in Duinrell / Zaterdag 30 november

Groot Sinterklaasfeest voor zeldzaam zieke kinderen op Duinrell

Sinterklaas en zijn Pieten maken er op Duinrell één groot feest van

Speciaal voor kinderen met een zeldzame ziekte organiseerde het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) op zaterdag 30 november 2019 het ‘SiSaSinterklaasfeest’ op vakantie- en attractiepark Duinrell. Voor dit feest nodigde het ZZF honderden kinderen die te maken hebben met een zeldzame ziekte uit om met hun hele familie te genieten van een geheel verzorgde middag. Een feestelijke dag voor de hele familie.

Ohhh kom maar eens kijken
Als de Sint in het land is, slaapt hij op het landgoed in Wassenaar. Met een bezoek aan het Huis van Sinterklaas ontdekten de kinderen alle ’geheimen’. Zij konden zien waar de Pieten slapen, waar de cadeaus worden ingepakt of hoe hun verlanglijstje bij Sinterklaas terechtkomt. Tijdens de Pieten Parade trokken de Pieten, Sinterklaas én Rick de Kikker samen door het park. Alle kinderen zijn naar het SiSaSinterklaasconcert geweest om samen met zangeres Sita de leukste Sinterklaas hits te zingen en mee te dansen met alle Pieten.

Een middag niet naar het ziekenhuis
Voor kinderen met een zeldzame ziekte is deze middag met de familie heel speciaal.
Samen genieten en even niet alleen maar ziek zijn! Sinterklaas had uiteraard ook voor alle kinderen een cadeau meegebracht.

Met speciale dank aan: AH Wassenaar, Fonds 1818