Indienen Hartenwens 2023

VALENTIJNSACTIE

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds hoopt met deze Valentijnsoproep dit jaar opnieuw met het VriendenFonds van de VriendenLoterij Hartenwensen in vervulling te kunnen laten gaan.

Kent u een kind of volwassene met een zeldzame aandoening en heeft deze persoon een speciale wens? Heeft u of uw kind zelf een zeldzame aandoening en een dierbare wens? Heeft iemand iets nodig en daar niet de financiële middelen voor? Kent u een mantelzorger die een steuntje in de rug kan gebruiken voor alles wat hij/zij doet? Zet u graag iemand die zeldzaam ziek is in het zonnetje? Laat het ons weten.

U kunt een aanvraag indienen voor uzelf of iemand anders. Stuur ons een aanvraag van maximaal 1A4 (ong. 400 woorden/2500 karakters) waarin u duidelijk beschrijft wat de wens is, waarom financiële steun nodig is en welk positief effect de bijdrage van het VriendenFonds (max 2.000,- Euro) zal hebben, samen met de NAW gegevens via onderstaand formulier.

Wij kunnen geen aanvragen in behandeling nemen voor: hulphonden (dieren) / rolstoelbussen / vakantie -en pretparken / ontmoeting met BN-ers.

Uw aanvraag kunt u indienen t/m zondag 19 februari 2023. Wij zullen dan z.s.m. een terugkoppeling geven van welke wensen we in vervulling laten gaan (dit kan enige weken duren).

We zien uit naar jullie reacties.