Jan Lammers ZZF rally 2022

Zaterdag 1 oktober reden we de 16e editie van de ZZF rally voor het goede doel!

Ruim 80 equipes reden deze dag mee om geld op te halen om onderzoek naar zeldzame ziekten mogelijk te maken en om lotgenotencontactdagen te kunnen organiseren.

Wij delen met u de film die getoond is: Film ZZF rally 2022

“ZELDZAME AUTO’S VOOR EEN ZELDZAAM GOED DOEL”

De start was op Vliegbasis Volkel, waar we opnieuw warm ontvangen werden. Alle rallydeelnemers werden getrakteerd op een een mooie foto bij een F16 of F35. Na een mooie route door Brabant wachtte een heerlijke lunch bij Koetshuis Anneville in Ulvenhout.

  • In de meidagen van 1945 bood de witte villa op Landgoed Anneville enkele weken onderdak aan koningin Wilhelmina, waar de majesteit ook het nieuws te horen kreeg dat de Duitsers zich hadden overgegeven. Maar liefst zes weken was dit daadwerkelijk een koninklijke residentie. Begin mei 1945 landde Wilhelmina met een Dakota op vliegbasis Gilze-Rijen en werd ze in een militaire colonne naar landgoed Anneville gereden. Prins Bernhard verbleef hier toen al een paar maanden. Dat ook de majesteit op Anneville verbleef was eigenlijk geheim, maar voor de omgeving was het zeker niet onopgemerkt gebleven. In 1997/98 werd het naastgelegen Koetshuis grotendeels gerestaureerd en gerenoveerd tot het congrescentrum Koetshuis Anneville.

De finish was bij het nieuwe pand van Porsche Centrum Rotterdam in de Spaanse Polder. Een prachtige locatie voor alle autoliefhebbers. Het was een fantastische rallydag, waarbij het zonnetje het compleet maakte op de juiste momenten. Leuke routes zijn gereden, geweldige auto’s en mensen bij elkaar. Bedankt aan iedereen die aanwezig was, de sponsoren, de donateurs, de locaties en aan alle vrijwilligers

Mega Mega trots zijn wij dan ook op de geweldige opbrengst van €185.000,- voor het Zeldzame Ziekten Fonds.

State of Art Nederland – Porsche Centrum Rotterdam – ABS Schadeherstel – Arbo Advies Nederland – ENAG – Van Dillen Techniek – GroenEco – Steltman Juwelier – Center Parcs Nederland – Vliegbasis Volkel – Koetshuis Anneville – Novus Leo . Fotografen: Stephen Otto, Ansho, Desiree Nieuwenhuizen Vlaggendame: Sarina Rallyspeaker: Bert van den Dool

ZATERDAG 7 OKTOBER 2023 RIJDEN WE DE 17E EDITIE, RIJDT U MEE?

AANMELDEN ZZF RALLY