Jan Lammers ZZF Rally 2016

Datum: zaterdag 1 oktober
Startlocatie: de Efteling, Kaatsheuvel
Kosten: € 975,- (voor het goede doel)

De ZZF Rally zal dit jaar extra bijzonder zijn, want Jan Lammers heeft besloten om zijn naam aan ons evenement te verbinden. Geweldig nieuws voor iedere autoliefhebber met een warm hart voor het goede doel! Jan Lammers is niet alleen oud-Formule-1 coureur en winnaar van de 24 uur van Le Mans, maar tevens al vele jaren ambassadeur van het ZZF. Jan: “Het Zeldzame Ziekten Fonds is een geweldige organisatie die zich inzet voor een belangrijk maatschappelijk probleem. Bovendien weet ik als trouwe deelnemer hoe leuk de ZZF Rally is. Aan een evenement als dit verbind ik graag mijn naam!”

De eerste editie van de Jan Lammers ZZF Rally zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober 2016. Wij zullen u trakteren op een route van kronkelige wegen, sfeervolle landschappen en diverse rallyproeven. De start- en finish locaties zullen in de loop van 2016 bekend gemaakt worden.

Ons deelnemersveld bestaat vooral uit bedrijven en hun zakelijke relaties. De ZZF rally is echter voor iedere autoliefhebber. Wat deelnemers ieder jaar opnieuw waarderen is de gezelligheid, ongedwongen sfeer en degelijke organisatie in samenwerking met Berkhof Car Events. Wij verwachten klassieke dan wel bijzondere automobielen. Mocht u niet over een dergelijke auto beschikken dan kunnen wij hierin bemiddelen.

Aansluitend op de ZZF Rally zullen er traditiegetrouw een veiling en loterij plaatsvinden. Voor slechts 25 euro steunt u het goede doel en heeft u een grote winkans! U kunt prijzen winnen zoals verschillende edities van Porsche magazine, een Hornbach waardebon, een RTL GP magazine, een wijnpakket en VIP kaarten voor een race op Zandvoort (twee personen).

Heeft u een klassieke auto? Deze hoeft niet speciaal geprepareerd te zijn. Alleen een werkende dagteller, goede banden en tijdswaarneming zijn van belang. Hoewel we er van uitgaan dat uw auto onderweg geen service nodig heeft, zorgen we voor een servicewagen met een team van ervaren mecaniciens.

Vorig jaar hebben we het waanzinnige bedrag van € 101.400,- opgehaald voor het Marshall-Smith Syndroom (netto opbrengst), zodat we zieke kinderen zoals Joas Laan konden helpen. Ook dit jaar zullen we ons volledig voor zeldzame ziekten inzetten. Helpt u ons mee?