Een mysterieuze route richting de genezing van zeldzame ziekten

Mystery Roads Adventures organiseert ieder jaar de meest mysterieuze autotoertocht van Europa. Het enige dat deelnemers weten zijn de start- en finishlocatie. De route in de tussenliggende periode van 9 dagen is geheel onbekend. De reis is nooit hetzelfde; ieder jaar wordt een ander deel van Europa (en mogelijk daarbuiten) bezocht. Eerdere edities gingen onder andere via Rusland naar de Noordkaap, waar de deelnemers walvissen spotten. En via de Amalfiroute (een prachtig kustgebied in Italië waar kliffen uit de zee oprijzen en middeleeuwse dorpjes in de heuvels zijn te bewonderen) naar Athene. Mystery Roads Adventures staat kortom voor fantastische bestemmingen die via de mooiste wegen van de wereld worden bereikt.

De eerstvolgende editie vindt plaats in januari 2017.

Mystery Roads Adventures heeft een tweede missie: “Het zichtbaar maken van onzichtbare goede doelen!”. Elk jaar kiest de organisatie een goed doel dat deze zichtbaarheid meer dan verdient. Voor de editie 2017 is de keuze gevallen op het Zeldzame Ziekten Fonds. Ieder jaar overlijden 14.000 kinderen aan de gevolgen van een zeldzame ziekte. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Het Zeldzame Ziekten Fonds zamelt geld in voor wetenschappelijk onderzoek en geeft bekendheid aan zeldzame ziekten.

Deelnemende teams kunnen onder andere hun auto’s bestickeren met het ZZF logo en beelden, om zo meer naamsbekendheid voor zeldzame ziekten te generen.

Durf jij samen met het Zeldzame Ziekten Fonds deze fenomenale reis te maken? Schrijf je dan nu in en wacht op de eerste aanwijzing die leidt naar het eerste coördinaat! Meer informatie over kosten en deelname is hier te vinden. Via deze pagina ga je direct naar het inschrijfformulier.

[layerslider id=”9″]