<

Porsche Centrum Rotterdam Cycling Tour voor ZZF

Porsche Centrum Rotterdam steunt het ZZF met een Fietsclinic voor het goede doel!

Fietst u mee? 26 augustus start de eerste Fietsclinic van Porsche Centrum Rotterdam. Een hoogwaardig evenement voor de hobby wielrenners onder begeleiding van top wielrenners Chantal Blaak, Michael Boogerd en Maarten den Bakker.

 

zondag 26 augustus van 10:08 tot 17:08

Start locatie: Porsche Centrum Rotterdam

Landaulettestraat 9

 

 

Dagprogramma

Om 10:00 uur verzamelen de renners bij Porsche Centrum Rotterdam en vertrekken onder begeleiding van motoren en volgauto’s met mechaniekers. Iets over de helft is de lunch stop om daarna de weg te vervolgen in een grote of kleine lus terug naar Rotterdam.

Op de dag zelf kunt u nog kiezen voor de korte (60 km) of lange (100 km) route. Hierdoor is het uitdagend voor zowel de beginnende renner als de gevorderde.

Rond 16:00 uur zijn we terug en staat er een borrelhapje te wachten. We genieten nog even na en er is uiteraard de mogelijkheid om op de foto te gaan met de toprenners.

Aanmelden

Tijdens uw aanmelding kunt u drie pakketten kiezen: Zwart, Rood of Geel. U kunt met pakket Rood en Geel uw (unieke) rugnummer kiezen. Bij het Zwarte pakket krijgt u een rugnummer toegewezen. Met pakket Geel doneert u extra geld aan het goede doel.

De pakketten

Ticket Zwart Porsche Cycling Tour 2018

€195

Met dit ticket bent u verzekerd van deelname aan de Porsche Cycling Tour 2018. Ook krijgt u een Porsche wieleroutfit, deze bestaat uit een uniek wielershirt en fietsbroek. Tevens steunt u met uw deelname KWF Kankerbestrijding en Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Ticket Rood – met eigen naam en rugnummer

€295

Met dit ticket bent u verzekerd van deelname aan de Porsche Cycling Tour 2018. U krijgt een Porsche wieleroutfit, deze bestaat uit een uniek Porsche wielershirt en fietsbroek. U kunt ook uw voorkeur doorgeven voor uw persoonlijke rugnummer. Dit rugnummer wordt uitgevoerd in de kleur Rood. Tevens steunt u met uw deelname KWF Kankerbestrijding en Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Ticket Geel – met eigen naam en rugnummer 1, 2 of 3

€395

Met dit ticket bent u verzekerd van deelname aan de Porsche Cycling Tour 2018. U krijgt een Porsche wieleroutfit, deze bestaat uit een uniek Porsche wielershirt en fietsbroek. U kunt ook uw voorkeur doorgeven voor rugnummer 1, 2 of 3. Dit rugnummer wordt uitgevoerd in de kleur Geel. U steunt met ticket Geel nog eens extra KWF Kankerbestrijding en Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

De aanmelding en organisatie is volledig in handen van Porsche Centrum Rotterdam.

Porsche Centrum Rotterdam werkt samen met Rotterdam Fund Racers die het geld beheert en zal verspreiden over de goede doelen; KWF Kankerbestrijding en Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Aanmelden Porsche Cycling Tour 2018