4e editie ZZF RIB Rally groot succes!

EEN DAG MET EEN GLIMLACH VOOR NOVA EN ALLE KINDEREN MET EEN ZELDZAME ZIEKTE!

Zaterdag 15 juni waren er veel snelle RIB boten op de Oude Maas in Barendrecht: “Speciaal om zeldzaam zieke kinderen een bijzondere dag te bezorgen” en om aandacht te vragen voor de zeldzame ziekte van Nova met CVID!

Er is een mooi bedrag opgehaald voor onderzoek naar CVID: € 9236,- (Het bedrag werd na de cheque nog verhoogd door diverse donateurs)

Samen met Berkman Tankstations en John Biesheuvel Watersportorganiseert het Zeldzame Ziekten Fonds dit mooie evenement inmiddels jaarlijks. Op deze dag geven we kinderen met een zeldzame ziekte en hun vaders, een bijzondere dag op én langs het water.

Iedereen werd meegenomen voor een rit in één van de supersnelle RIB boten, die snelheden van boven de 100 km/h kunnen behalen. Door de hoge snelheid hebben de kinderen, al ‘stuiterend over het water’, een spectaculaire tocht beleeft. Optimaal genieten en zich voor heel eventjes niet ziek voelen.

Op het evenemententerrein Recreatiepark De Oude Maas konden de families genieten van: het uitzicht op de boten, een lekkere versnapering en gezellige spelletjes. Met dank aan: Gaaf verhuur Romy’s FrietmobielDe IJswinckel Rotterdam Charity Club Albert Heijn Van der Poel Dordrecht

Dank aan alle sponsoren die deze fantastische dag voor de zieke kinderen mogelijk hebben gemaakt: Rabobank MTS Euro ProductsSchaay-AV Rib Varen Rotterdam Tanqyou Franeker Palletcentrale B.V.Suzuki Marine Nederland Hoek en Blok accountants belastingadviseurs juristen Skippy Meubel Dordrecht GelukkigOndernemen.NU Hutchison Ports ECT Rotterdam Pure Zuivere Koffie & Thee