Sint Verbindt Rally 2018

Droom komt uit voor veel zeldzaam zieke kinderen tijdens de 4e editie van de Sint verbindt Rally in samenwerking met DAG MET EEN LACH. Alle kinderen beleefden de autorit van hun leven!

Op zaterdag 1 december organiseerde het Zeldzame Ziekten Fonds de ‘Sint verbindt Rally’. Kinderen met een zeldzame ziekte reden tijdens deze autorally mee in een bijzondere auto. Kinderen met een eigen verhaal, bestuurders met een luisterend oor.

Ruim 80 sportieve auto’s stonden aan de start bij Worldhotel Wings te Rotterdam. Onder grote belangstelling konden de kinderen als echte VIPS in de auto’s stappen. De bekendste meerijdende autocoureur was Jan Lammers.

Na de spectaculaire start hebben de auto’s de locaties ENAG, de stallingsplek voor uw oldtimer in Voorburg en het Cars Jeans Stadion in Den Haag bezocht. Op de tribune van het stadion werd een groepsfoto gemaakt met alle zeldzaam zieke kinderen, de ‘ADO Vrouwen-Mascotte’ en de spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag.

De finish bij Worldhotel Wings was een groot feest met veel Pieten, die de kinderen zwaaiend en dansend begroetten. In de Hangar, omgetoverd in Wings Winter World, werden de kinderen na een vrolijke sinterklaasvoorstelling verrast met allemaal cadeaus.

Met de fantastische opbrengst van 11017,- euro helpt het Zeldzame Ziekten Fonds ook in 2019 zieke kinderen met een zeldzame aandoening.

Dank aan alle sponsoren en bestuurders voor jullie donatie en betrokkenheid.