Sint verbindt Rally 2019

Droom komt uit voor veel zeldzaam zieke kinderen – Rijden in een sportieve auto

Kinderen met een verhaal

Op zaterdag 23 november organiseerde het Zeldzame Ziekten Fonds voor de vijfde maal de ‘Sint verbindt Rally’. Kinderen met een zeldzame ziekte reden tijdens deze autorally mee in een bijzondere auto. Kinderen met een eigen verhaal, bestuurders met een luisterend oor.

Echte VIPS

Ruim 70 sportieve auto’s stonden aan de start bij het Wings Hotel bij Rotterdam The Hague Airport. Onder grote belangstelling konden de kinderen als echte VIPS in de auto’s stappen. Na de spectaculaire start hebben de auto’s de locatie ENAG, de stallingsplek voor uw oldtimer in Voorburg, bezocht. De kinderen zijn hier vrolijk ontvangen met een spuitende brandweerwagen, orkest en cadeaus.

De finish bij het Wings Hotel was een groot feest met muziek en pieten, die de kinderen zwaaiend en dansend begroetten. In de Hangar, omgetoverd in Wings Winter World, werden de kinderen door Sinterklaas verrast met nog meer cadeaus.

 

 

 

 

 

 

De fantastische opbrengst van 10.134,- euro, bijeengebracht door sponsors en rallyrijders, is aan het eind van de Sint verbindt Rally met een cheque officieel door Sinterklaas overhandigd aan Charles Ruijgrok, voorzitter van het Zeldzame Ziekten Fonds. Met deze opbrengst helpt het Zeldzame Ziekten Fonds ook in 2020 zieke kinderen met een zeldzame aandoening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn naast alle bestuurders die met een hele mooie auto kwamen aanrijden iedereen enorm dankbaar voor het mogelijk maken van deze dag: Hotel Wings, ENAG, Porsche Centrum Rotterdam, Dag met een Lach, Nu Projectontwikkeling, Masters in Finance, Brandweer Haaglanden, Fotograaf Jules Capdeville, Fotograaf Steven Scholten, Fotograaf Cees Nieuwenhuize, Fotograaf Desiree Nieuwenhuize