€ 7630.37 voor benefietavond Sjaak Bral & friends in WestlandTheater de Naald

Avond vol humor en muziek in de strijd tegen zeldzame ziekten

Sjaak Bral, De Règâhs en Tim Akkerman

“Zij aan Zij”

Op maandag 16 april trad Sjaak Bral voor de tweede keer op voor het Zeldzame Ziekten Fonds in het WestlandTheater de Naald. Dit jaar kwam Sjaak niet alleen; hij nam zijn “friends” de Haagse flamencoband ‘De Règâhs’ én gitarist Tim Akkerman mee. Voor de theatershow ‘Zij aan Zij’ zorgden de artiesten voor een té gekke avond in een volle zaal met ouders van kinderen met een zeldzame ziekte, bedrijven en sponsoren.

Een gezellige avond vol Haagse humor, muziek en cabaret voor alle gasten én een mooie opbrengst ten bate van het Zeldzame Ziekten Fonds van € 7630,37. Sjaak Bral overhandigde trots de cheque aan Iselle van Ruijven van het Zeldzame Ziekten Fonds. De opbrengst van de avond gaat naar de organisatie van een familiedag voor kinderen met een zeldzame ziekte; alles voor een glimlach van een kind! Nico Baars, directeur van WestlandTheater de Naald kijkt terug op een zeer geslaagde avond voor het goede doel. De avond werd uiteindelijk nog heel speciaal afgesloten met een extra bijdrage van € 600,-.

Dank aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt; bedrijven, sponsoren en de artiesten.

Voor onze loterijprijzen en de heerlijke donuts, dank aan: Porsche Centrum Rotterdam, WestlandTheater de Naald, Brasserie Mirell, Loetje Rotterdam, Sint Catherinadal, Duinrell, My Flame, ICI Paris, Ticketveiling.nl, Hilton Den Haag, Brasserie Ock, Jumbo Koornneef

 

 

 

 

 

De impact van iedere ingrijpende ziekte is niet zeldzaam, die zie en voel je overal om je heen. Het Zeldzame Ziekten Fonds helpt mensen met een zeldzame ziekte. De meestal jonge patiënten en hun ouders staan namelijk vaak alleen in hun strijd tegen de veelal ernstige en levensbedreigende ziekte. Het totaal aantal zeldzame aandoeningen is zeer groot. Naar schatting gaat het om 6.000 – 8.000 verschillende aandoeningen. Jaarlijks overlijden in Nederland circa 14.000 kinderen aan een zeldzame ziekte.