Sjaak Bral & friends in WestlandTheater de Naald

Theatershow ‘Zij aan Zij’ – Sjaak Bral & friends

Avond vol humor en muziek in de strijd tegen zeldzame ziekten

Sjaak Bral, The Clarks, Cesar Zuiderwijk en Lodewijk de Widt

“Zij aan Zij”

 

 

Op maandag 15 april trad Sjaak Bral voor de derde keer op voor het Zeldzame Ziekten Fonds in het WestlandTheater de Naald. Na het succes van vorig jaar kwam Sjaak wederom niet alleen. Hij nam nieuwe “friends” mee! De succesvolle classic rock band van Nederland en huisband van Veronica Inside, The Clarks, dé rockdrummer van o.a. de Golden Earring, Cesar Zuiderwijk en meestergoochelaar Lodewijk de Widt. Voor de theatershow “Zij aan Zij” zorgden de artiesten voor een té gekke avond in een volle zaal met ouders van kinderen met een zeldzame ziekte, bedrijven en sponsoren.

 

Een gezellige avond vol Haagse humor, muziek en een vleugje magie voor alle gasten én een mooie opbrengst ten bate van het Zeldzame Ziekten Fonds van 12.038,- euro. Trots overhandigde Sjaak Bral de cheque aan Danielle Nicodem van het Zeldzame Ziekten Fonds en de kleine speciale gast Niek. Vanuit het publiek werd het bedrag spontaan nog verhoogd naar 13.000 euro. Geweldig!

Nico Baars, directeur van WestlandTheater de Naald kijkt terug op een zeer geslaagde avond voor het goede doel. Alles voor een glimlach van een kind!

De impact van íedere ingrijpende ziekte is niet zeldzaam, die zie en voel je overal om je heen. De meestal jonge patiënten en hun ouders staan namelijk vaak alleen in hun strijd tegen de veelal ernstige en levensbedreigende ziekte. Het totaal aantal zeldzame aandoeningen is zeer groot. Naar schatting gaat het om 6.000 – 8.000 verschillende aandoeningen. Jaarlijks overlijden in Nederland circa 14.000 kinderen aan een zeldzame ziekte.

Alle sponsoren, bedrijven en particulieren enorm bedankt voor deze fantastische avond!