Ster voor een dag in Duinrell

logo-duinrell

Kinderen met Zeldzame Ziekte vieren Sinterklaasfeest op Duinrell

Als  Sint in het land is, slaapt hij op  landgoed Duinrell in Wassenaar en dat is één groot feest! Speciaal voor kinderen met een zeldzame ziekte organiseerde het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) op zondag 26 november 2017 het ‘SiSaSinterklaasfeest’ op het Vakantie- en Attractiepark in Wassenaar.

Voor dit feest nodigde het ZZF honderden kinderen, die te maken hebben met een zeldzame ziekte, uit om met hun hele familie te genieten van een geheel verzorgde middag.

Met een bezoek aan het Huis van Sinterklaas ontdekten de kinderen alle ’geheimen’.De kinderen konden zien waar de Pieten slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt of hoe hun verlanglijstje bij Sinterklaas terechtkomt. Door het park trok een Pieten Parade, waarbij Sinterklaas in een prachtige paradewagen zat. Ook troffen de kinderen Pieten in de achtbaan aan. Sinterklaas had uiteraard  voor alle kinderen een cadeautje meegebracht.

ZZF Ambassadrice Madeleen Driessen

Naast kinderen, hun familie en natuurlijk Sinterklaas was tijdens het Sinterklaasfeest ook ZZF ambassadrice Madeleen Driessen aanwezig. Al vele jaren draagt het voormalig kaasmeisje Frau Antje het ZZF een warm hart toe. Sinterklaas vertrok einde van de dag op Amerigo om door heel Nederland alle schoentjes te vullen. Madeleen zwaaide  Sinterklaas en de Pietjes, samen met kinderen uit.  Natuurlijk ging dit gepaard onder luid gezang “Dag Sinterklaasje, dag dag”.

 

 

 

 

Lipsync Challenge

Tijdens het bezoek aan Duinrell konden alle kinderen en families meedoen aan de Lip Sync Challenge voor ZZF! Iedereen was enorm enthousiast en er zijn veel leuke filmpjes opgenomen. Bekijk hier de enige echte eigen Lip Sync video van Rick de kikker van Duinrell. Sanofi Genzyme doneert €1,- per filmpje aan het Zeldzame Ziekten Fonds totdat het wereldrecord van 24 uur is behaald! www.lipsync.nu.

 

Wederom was het SiSaSinterklaasfeest een opkikker voor alle kinderen. Alleen maar blije, stralende gezichtjes. Onbezorgd genieten van een dagje uit met elkaar, wat wil een Sint nog meer!