Sinterklaasfeest samen met Jan Lammers op Duinrell voor kinderen met een zeldzame ziekte

uitzwaaien-sinterklaas-paard-jan-lammers-klein

Speciaal voor kinderen met een zeldzame ziekte organiseerde het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) op zaterdag 26 november 2016 het ‘SiSaSinterklaasfeest’ in familiepark Duinrell.

Voor dit feest nodigt het ZZF honderden kinderen die te maken hebben met een zeldzame ziekte uit om met hun hele familie te genieten van een geheel verzorgde middag.

Zo was er een Pietenparade, waarbij een spectaculaire optocht door het park trok met Sinterklaas in een prachtige paradewagen, gingen de Pieten mee in de achtbaan en konden de kinderen een bezoek brengen aan het Huis van Sinterklaas. Sinterklaas had voor de kinderen natuurlijk ook cadeautjes mee, deze werden met veel vreugde ontvangen.

ZZF Ambassadeur Jan Lammers

Naast kinderen, hun familie en natuurlijk Sinterklaas was tijdens het Sinterklaasfeest ook ZZF ambassadeur Jan Lammers aanwezig. Al vele jaren draagt Jan Lammers, voormalig Formule-1 coureur, Formule-1 commentator, winnaar van de 24uur van Le Mans en trots op zijn Nederlandse Formule-1 opvolger Max Verstappen, het ZZF een warm hart toe.

Jan Lammers is wel wat paardenkrachten (PK’s) gewend, maar voor de kracht van het paard van Sinterklaas had hij grote bewondering. Om kwart over vier vertrok Sinterklaas op Amerigo uit Duinrell om erna nog door heel Nederland over de gladde daken de schoentjes te gaan vullen. Jan Lammers zwaaide, samen met de zeldzaam zieke kinderen en hun familie, Sinterklaas uit vanaf het Huis van Sinterklaas met dank voor deze bijzondere dag.