Ster Voor Eén Dag – Verslag

[layerslider id=”4″]

Het Zeldzame Ziekten Fonds organiseert al jaren Ster voor een Dag voor gezinnen die te maken hebben met een zeldzame ziekte. De afgelopen jaren vond dit evenement plaats in attractiepark Duinrell. De Goedheiligman en zijn Pieten hebben er ook in 2015 samen met de bezoekers één groot feest van gemaakt.

Een dagje uit is met een zeldzame ziekte helaas niet vanzelfsprekend. Vaak vormt zorg een belemmering, of is er door zorgkosten gewoon geen geld om uitstapjes te ondernemen. Het Zeldzame Ziekten Fonds organiseert daarom regelmatig lotgenotencontactdagen zoals Ster voor een Dag. Een glimlach op het gezicht van een ziek kind is waar wij het allemaal voor doen!

Op zaterdag 21 november waren de gezinnen via ons te gast op attractiepark Duinrell. Kinderen konden onder andere een kijkje nemen in het Huis van Sinterklaas, een Pietenschool en de Pakjeskamer. Ook trok een spectaculaire optocht door het park met een Pieten Fanfare, Pieten Brandweer en paradewagen voor Sinterklaas.

Tijdens het SiSaSinterklaasconcert zette zangeres Sita, bekend van Disney Channel, en de Party Pieten de boel op z’n kop. Het was swingen en zingen voor jong en oud. Natuurlijk eindigde Ster voor een Dag met een optreden van Sinterklaas zelf.