Hornbach voetbaltalent

Ben jij tussen 6 en 13 jaar oud? Houd je van voetballen? Is het jouw droom om ooit bij een echte profclub te spelen? Geef je dan op voor HORNBACH Voetbaltalent 2016!

HORNBACH organiseert dit toernooi in samenwerking met het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF). Deze stichting zet zich in voor ruim 750.000 kinderen met een zeldzame ziekte. Meedoen aan HORNBACHVoetbaltalent kost € 10,- maar dit hele bedrag gaat rechtstreeks naar het ZZF.

Wanneer?

HORNBACH Voetbaltalent wordt gehouden op zaterdag 11 juni, 18 juni, 25 juni en 2 juli. Er wordt onder professionele begeleiding gespeeld op afgezette veldjes. Tijdens de wedstrijden zijn er scouts aanwezig van profclubs uit de buurt. Terwijl jij lekker aan het voetballen bent, komen zij kijken naar jou! Wie weet wordt jij daarna wel uitgenodigd voor een selectiewedstrijd bij jouw favoriete club!

Wil je niet meedoen met het toernooi maar wel graag voetballen? Geen probleem, Een deel van het parkeerterrein wordt omgetoverd tot een echt voetbalparadijs. Naast de toernooivelden is er ook nog een dribbelparcours, kun je puntenschieten en testen hoe hard jouw schot wel niet is! Er zijn leuke prijzen te winnen én iedereen kan meedoen.

Met de opbrengst van HORNBACH Voetbaltalent organiseert het ZZF een onvergetelijk dagje uit voor zieke kinderen en hun ouders. Zo hebben zij een fijne dag en jij ook!

Geef je hier op voor HORNBACH Voetbaltalent!