4e Westlandrally wederom een groot succes!

Zondag 24 maart werd de 4e Westland Rally verreden. Ruim 80 equipes verschenen rond de klok van negen aan de start uur bij Lake House Rotterdam in Bergschenhoek.

Een prachtige mix van snelle auto’s, maar ook oldtimers kwamen aan de start op deze mooie zondag. De deelnemers navigeerden vervolgens aan de hand van diverse routesystemen naar Fort St Gertrudis, waar de lunchstop was. In de middag ging het parcours richting het Westland.

De finish was bij de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk, waar met een Walking Diner voor alle deelnemers de dag werd afgesloten. Na de prijsuitreiking werd een prachtige donatie van € 50.000,- aan Stichting het Zeldzame Ziekten Fonds overhandigd.

Iselle van Ruijven nam namens Stichting Zeldzame Ziekten Fonds de cheque in ontvangst. Door dit hele mooie bedrag kunnen wij, in samenwerking met Stichting Westland Rally, voor 24 Westlandse gezinnen met een kind met een zeldzame ziekte een werkelijk onbezorgde en onvergetelijke week in Villa Pardoes verzorgen.

Villa Pardoes is een sprookjesachtige aangepaste vakantievoorziening speciaal gericht op ernstig zieke kinderen en biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind. Daarnaast laten we met deze opbrengst óók enkele droomwensen van Westlandse kinderen met een zeldzame ziekte in vervulling gaan.

De organisatie van de Westland Rally, bestaande uit Richard van Holstein, Koos van Essen en Jeroen Pronk is trots op het resultaat en kijkt terug op een zeer geslaagde 4e editie. Volgend jaar komt er zeker weer een vervolg.