Facebook Veilingactie met Rafael van der Vaart en Estavana Polman

Rafael van der Vaart en Estavana Polman, samen sterk in de strijd tegen Zeldzame Ziekten!

Op zaterdag 22 december vond de officiële prijsuitreiking plaats van de Facebook veilingactie voor het Zeldzame Ziekten Fonds door winkelcentrum Wijkerbaan.

Ruim een maand lang hebben diverse winkeliers van Wijkerbaan mooie producten laten zien waarop geboden kon worden. De hoogste bieders waren niet alleen de gelukkigen van de “gewonnen” prijs, ze ontvingen deze ook nog eens uit handen van Rafael van der Vaart en Estavana Polman.

ZZF-ambassadeurs Rafael van der Vaart en Estavana Polman waren zaterdag te gast in winkelcentrum Wijkerbaan te Beverwijk bij damesmodezaak Las Chiclaneras. Een waar familiefeest zo vlak voor Kerst, want één van de eigenaressen van deze modezaak is de moeder van Rafael van der Vaart. De fantastische opbrengst van € 2333,50 voor het Zeldzame Ziekten Fonds is door de Wijkerbaan met trots aan Rafael en Estavana bekendgemaakt. Het was een geweldige dag met een grote opkomst.

Rafael en Estavana; ‘de afgelopen jaren hebben wij als ambassadeurs van het ZZF met eigen ogen gezien wat een impact het hebben van een zeldzame ziekte heeft. Maar we hebben ook gezien dat met een actie – groot of klein – je een glimlach op het gezicht van een kind kunt toveren, en daar zetten wij ons graag voor in!’.