<

Groot Kerstcircus Den Haag gaat over de top!

Het Zeldzame Ziekten Fonds en Hillenaar Events stellen ieder jaar plaatsen voor het Kerstcircus beschikbaar! Zo kunnen honderden gezinnen die te maken hebben met een zeldzame ziekte onbezorgd genieten. Een middag samen zijn met de familie in een wereld vol verwondering, humor en spectaculaire acts.

Vrijdag 4 januari 2019 nodigen wij jullie van harte uit om aanwezig te zijn | 15.00 uur

DE 20e EDITIE GAAT OVER DE TOP!

Extreme stunts vliegen je om de oren! Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. De twintigste editie van het leukste familie circus wordt dit jaar groots aangepakt. Naast het traditionele aanbod zijn er nu ook spectaculaire stunts en maffe clowns met een hoog showbizz gehalte. Ongelofelijke acrobatiek en hilarische comedy wisselt elkaar af met een touch of glamour en veren! Met adembenemende acts, sprankelende kostuums en de grappigste clowns. Deze show brengt uitsluitend de beste artiesten van over de hele wereld naar het Malieveld.  De voorstelling is ieder jaar helemaal nieuw.

Niet alleen onze complete show is vernieuwd, maar dit geldt ook voor de techniek en tent van Groot Kerstcircus Den Haag. De show vindt plaats in een sensationele grote circustent uit Engeland. Deze tent wordt opgebouwd op het Malieveld. Perfect bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer: https://www.kerstcircusdenhaag.nl/tickets-info/#routebeschrijving

PROGRAMMA ZZF KERSTCIRCUS

  • Datum: vrijdag 4 januari 2019
  • Aanvang 14.00 uur
  • Show: 15.00 uur
  • Locatie: Malieveld, Den Haag

Belangrijke informatie ivm het beperkt aantal rolstoelplaatsen: Wanneer jullie van een rolstoelplaats gebruik maken reserveren wij 1 plek ernaast voor de begeleiding. Wij kunnen vooraf geen belofte doen voor de andere zitplaatsen binnen de familie.

Met dank aan Ronde Tafel 123, Den Haag

BEDANKT VOOR ALLE ENTHOUSIASTE AANMELDINGEN, WE ZITTEN HELEMAAL VOL. 

Aanmelden kan hier:

Aanmelden