Zeldzame Nieuwjaarsduik 2017

Na een jarenlange mooie samenwerking rond de organisatie van de Zeldzame Nieuwjaarsduik in Hoek van Holland en Kijkduin hebben wij besloten om op 1 januari 2017 geen Zeldzame Nieuwjaarsduik te organiseren in Hoek van Holland.

We willen alle sponsoren en deelnemers van de afgelopen jaren heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Het opnieuw vinden van (hoofd)sponsors mét de toenemende kosten en de steeds toenemende veiligheidseisen maakten het voor onze kleine stichtingen vrijwel onmogelijk dit grote evenement met voldoende vrijwilligers te organiseren.

We zijn trots op de behaalde resultaten van de afgelopen jaren! Dat was ook dankzij jullie inzet. We strijden moedig voort voor de zeldzame ziekten die wij vertegenwoordigen.

Gelukkig zijn er op 1 januari 2017 door het gehele land nieuwjaarsduiken en is het wel mogelijk om speciaal voor een zeldzame ziekte mee te doen aan zo’n duik. Je kunt daarvoor heel eenvoudig een actiepagina aanmaken op https://www.zzf.nl/cause/zet-een-actie-op/.

Strijd je met ons mee om geld op te halen voor onderzoek naar zeldzame ziekten?

Jan van den Enden, namens Stichting Kinderen en Kansen

Henk-Willem Laan, namens Stichting MSS

Daniëlle Nicodem en Iselle van Ruijven, namens Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

P.s. Mochten er (kleine) stichtingen voor zeldzame ziekten zijn die aan de slag willen met de Zeldzame Nieuwjaarsduik, schroom niet om ons te benaderen info@zzf.nl

Eenmalige donatie