ZZF Kompanendag 2020

Iconen uit Rotterdam zorgen voor kippenvel.
Kompanen Rotterdam gaan door het vuur voor elkaar maar ook voor zeldzaam zieke kinderen!

 

 

 

 

 

Voor de tweede keer nodigen de Kompanen kinderen met een zeldzame ziekte uit voor een avond met maximaal kippenvel. Geroerd door duizenden lichtjes lopen ze straks hand in hand. Ze nemen jullie mee langs de mooiste plekjes, tonen de geschiedenis vol pracht en praal. Een waslijst aan iconen zal aan je voorbij trekken.

Hand in hand lopen de Kompanen met ​kinderen van ​het ​Zeldzame ​Ziekten ​Fonds ​​in wat wij denken een zeer bijzondere locatie. Een avond waar de naam Kompaan ​meer dan op zijn plek is, waar bijzondere dingen worden gedeeld en ​kippenvel regelmatig aanwezig zal zijn​!​ ​Een avond​ die jullie nooit meer vergeten. Geloof ons, je wordt er blij van.

De bijzondere avond is voor zeldzaam zieke kinderen samen met één ouder. De exacte locatie houden wij tot op het laatste moment voor jullie geheim, we zullen jullie verrassen!

Datum: vrijdag 31 januari 2020
Tijd: 16.45 – 20.30 uur
Leeftijd: 6 – 11 jaar
Verzamellocatie: Den Haag (adres ontvangen jullie bij bevestiging van deelname)

Jullie kunnen je aanmelden met 1 ouder – 1 zeldzaam ziek kind per formulier.
(wanneer er binnen het gezin meer zeldzaam zieke kinderen zijn, kunnen jullie je opnieuw met een formulier aanmelden 1 ouder – 1 kind, dit kan dezelfde ouder betreffen of de moeder of vader gaat nu ook mee)

Gezinnen die vorig jaar niet geweest zijn krijgen voorrang. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Zie hier de mooie film van deze avond vorig jaar, de beelden spreken voor zich. Met hartelijke dank aan: Van Baarsen Videography