Aanmelden ZZF Kids rally 2024 – Bestuurder

Aanmelden bestuurder ZZF Kids Rally - 13 april 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Let op! Geef alleen op hoeveel personen er nog mee kunnen rijden naast de chauffeur. Wanneer er soms ouders of een broertje/zusje meerijden dan is het fijn als ze ruim kunnen zitten. Kan er alleen maar 1 kind mee rijden, vul dan bij aantal plaatsen 1 in.
Voor deelname & lotgenotendag Madurodam ZZF Kids Rally doneer ik minimaal € 250,-:*

Algemene Voorwaarden

1. Indien de organisatie door externe omstandigheden het evenement moet annuleren wordt het inschrijfgeld onder inhouding van €150,- administratie kosten geretourneerd.
2. Ondergetekende verklaart de voorwaarden van de organisatie te accepteren en zich neer te leggen bij de regels van de organisatie.
3. Ik, ondergetekende verklaar deel te nemen op eigen risico en ben mij er van bewust dat de organisatie niet aansprakelijk is voor enige door mij geleden schade tijdens het evenement. Ik verklaar bovendien te beschikken over afdoende wettelijke verzekeringen voor particulieren als ook voertuigen.
4. Ik verklaar de voorwaarden te hebben gelezen en akkoord bevonden.
5. Het inschrijfgeld van minimaal € 250,- maak ik over op rekening van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds bankrekeningnummer NL15Rabo011.11.77.111 na ontvangst van de factuur.
Algemene voorwaarden*
Vrijwaringsclausule*
Bekijk hier de vrijwaringsclausule

Factuur Adres*