VriendenLoterij

Er is nog zoveel te winnen

Er is nog zoveel te winnen

De VriendenLoterij is eigenlijk één grote club met vrienden die ervan houden om je te verrassen. Vrienden, die samen een feestje met je bouwen als je wint. Maar ze zijn er ook voor dat steuntje in de rug, wanneer je dat nodig hebt. De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.

Steun zeldzame ziekten onderzoek

Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Sinds 1998 is ruim € 969 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 46 goede doelen. In 2019 schonk de VriendenLoterij een totaalbedrag van € 61,1 miljoen aan goede doelen, waaronder het Zeldzame Ziekten Fonds.

Hoe het werkt

Tot de trekking van januari blijft de lotprijs gelijk, namelijk € 14,- per lot. Je maakt tot die tijd voor hetzelfde bedrag vaker kans op méér prijzen en speelt (als je daarvoor hebt gekozen) in november mee met de SuperBingo, ook voor 14 euro. Minimaal 40% van de lotprijs gaat naar 46 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Vanaf de trekking van januari betaal je € 14,25 per lot per maand en speel je ook nog twee keer per jaar mee met twee extra trekkingen van SuperBingo, ook voor € 14,25 per trekking.

Ik steun het Zeldzame Ziekten Fonds

Speel mee met VriendenLoterij Bingo en steun Stichting Zeldzame Ziekten Fonds met onderzoek. Klik hieronder op de groene knop.

Speel mee: en steun ons