Netwerk

Wij zijn niets zonder de betrokkenheid van ons netwerk! De steun van onze partners, donateurs, fondsen en vrijwilligers maakt het mogelijk dat we wetenschappelijk onderzoek naar levensbedreigende zeldzame ziekten kunnen doen en lotgenotencontactdagen kunnen organiseren. Zo maken we al ruim 15 jaar lang een vuist tegen zeldzame ziekten. Wij zijn onze partners daar ontzettend dankbaar voor. Daarnaast blijft het ZZF op zoek naar samenwerkingen met particulieren en organisaties om onderzoek naar zeldzame ziekten te stimuleren.

Wilt u deel uitmaken van ons netwerk en samen met ons een vuist maken tegen zeldzame ziekten? Neem gerust contact met ons op.

Wij stellen ons netwerk graag aan u voor:

Partners
Het Zeldzame Ziekten Fonds werkt intensief samen met verschillende inhoudelijke partners op het gebied van onder andere erfelijkheid, gezondheid en patiënten belangen. 

Fondsen
Om onderzoek naar zeldzame ziekten mogelijk te maken werkt het ZZF samen met meerdere fondsen. Deze fondsen onderstrepen het belang van onderzoek en doneren via het Zeldzame Ziekten Fonds een bedrag om onderzoek op te starten.

Beneficienten
De begunstigde organisaties van het Zeldzame Ziekten Fonds voeren het onderzoek naar zeldzame ziekten uit of zamelen geld in voor onderzoek naar een bepaalde zeldzame aandoening. Daarnaast steunt het Zeldzame Ziekten Fonds zo nu en dan individuen om hulpmiddelen op maat te laten maken.

Onze partners