Valentijnsactie 2023

VALENTIJNSACTIE

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds hoopt met jullie Valentijnsoproep dit jaar opnieuw met het VriendenFonds van de VriendenLoterij Hartenwensen in vervulling te kunnen laten gaan.

Kent u een kind of volwassene met een zeldzame aandoening en heeft deze persoon een speciale wens? Heeft u of uw kind zelf een zeldzame aandoening en een dierbare wens? Heeft iemand iets nodig en daar niet de financiële middelen voor? Kent u een mantelzorger die een steuntje in de rug kan gebruiken voor alles wat hij/zij doet? Zet u graag iemand die zeldzaam ziek is in het zonnetje? Laat het ons weten.

U kunt een aanvraag indienen voor uzelf of iemand anders. Stuur ons een aanvraag van maximaal 1A4 (ong. 400 woorden/2500 karakters) waarin u duidelijk beschrijft wat de wens is, waarom financiële steun nodig is en welk positief effect de bijdrage van het VriendenFonds (max 2.000,- Euro) zal hebben, samen met de NAW gegevens via onderstaand formulier.

Wij kunnen geen aanvragen in behandeling nemen voor: hulphonden (dieren) / rolstoelbussen / vakantie -en pretparken / ontmoeting met BN-ers

Uw aanvraag kunt u indienen t/m zondag 19 februari 2023. Wij zullen dan z.s.m. een terugkoppeling geven van welke wensen we in vervulling laten gaan (dit kan enige weken duren).

We zien uit naar jullie reacties.

Hartenwens Valentijn