Jan Lammers ZZF Rally – 1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober 2022 wordt de 16e editie van de Jan Lammers ZZF Rally gereden voor het goede doel.

Wij nodigen u van harte uit om nog mee te rijden. Inschrijven is mogelijk, wacht niet te lang want VOL = VOL.

Aanmelden ZZF Rally 2022

JAN LAMMERS ZZF RALLY 2022

VEILING & LOTERIJ 2022

Wij zijn er trots op met u het veiling & loterij boekje met prachtige kavels en prijzen te delen. We zijn de aanbieders erg dankbaar dat we met elkaar dit mooie aanbod aan u kunnen presenteren en hopen uiteraard op een fantastische opbrengst. Het is ook mogelijk om vooraf te bieden op veilingkavels via het biedformulier in het veilingboekje of via: info@zzf.nl. Het aantal en soort loterijprijzen overtreft wederom onze verwachtingen. Tijdens de gehele dag kunt u bij vrijwilligers van het ZZF-loten kopen à 25 euro per stuk.

NIEUWE RALLY UITZETTER

De ZZF rally zal dit jaar worden uitgezet door Novus Leo; voor velen van jullie geen onbekende partij in de rallywereld. Jan Berkhof heeft besloten het wat rustiger aan te doen. Wij zijn Jan enorm dankbaar voor zijn bijdrage aan de ZZF rally de afgelopen jaren, mede door zijn vaardigheden is de ZZF rally een waardevol event voor het goede doel geworden. Wij hebben vertrouwen in de goede voorzetting en organisatie van de Jan Lammers ZZF rally, waarbij we vooral extra aandacht besteden aan een uitdagende sportklasse en een toegankelijke tourklasse. Wij blijven trouw aan de fysieke bordjes langs de weg tijdens de gehele route, wel zullen we gebruik gaan maken van een QR-code op de controle kaarten.

LOCATIES

Start: Vliegbasis Volkel

Lunch: Koetshuis Anneville

Finish: Porsche Centrum Rotterdam

OVERNACHTEN

Wanneer u graag een dag eerder arriveert is het mogelijk zelf een overnachting te boeken. Onderstaande hotels liggen op een redelijke afstand van de start locatie:

-Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

-Hotel de Naaldhof – Oss

-Van der Valk Hotel Uden – Veghel

-Hotel Arrows – Uden

Bedankt voor uw steun en vertrouwen in het Zeldzame Ziekten Fonds. We kijken samen met u er naar uit de 16e editie van de ZZF rally te rijden.

 

Lees hier meer over de 15e editie van de Jan Lammers rally van 6 november 2021:

Recordopbrengst Jan Lammers ZZF Rally 

Zaterdag 6 november organiseerde het Zeldzame Ziekten Fonds voor het 15e jaar de ZZF autorally. Aan de rally deden schitterende klassieke dan wel bijzondere auto’s mee. Ex-coureur Jan Lammers verbindt, als ambassadeur van het ZZF, al jaren met trots zijn naam aan de rally. Hij weet hoe belangrijk én hoe leuk het is om mee te rijden. Ook dit jaar zijn we de vele (trouwe) deelnemers erg dankbaar. We zijn onze sponsoren ook heel erg dankbaar voor hun medewerking: State of Art, Porsche Centrum Rotterdam, Van Dillen Techniek, ABS Autoherstel, Arbo Advies Nederland, Fastlane Exclusive, ENAG en Steltman Juwelier. En een grote dankbaarheid aan alle vrijwilligers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De start was op Vliegbasis Volkel en dat zorgde voor een vliegende start.
De rijkunsten werden op dit unieke terrein meteen getest. Voor de lunch werden de deelnemers verrast bij “De Zwaluwenberg” in Hilversum, bij de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht (IGK). Vanaf 1946 is het in gebruik gegeven aan de Inspecteur Generaal en zijn staf. Veel van de inrichting en aankleding van de Zwaluwenberg herinnert nog aan de dertig jaar waarin Prins Bernhard hier als Inspecteur-Generaal der krijgsmacht ‘de dienst uitmaakte’. Na de finish in het prachtige Louwman Museumdé plek met één van de mooiste collecties automobielen ter wereld, werd een veiling gehouden en de opbrengst van de rally bekend gemaakt € 163.620,-. Dit bedrag werd na de rally nog verhoogd naar € 165.000,=, geweldig!

De Jan Lammers ZZF rally rijden we om onderzoek naar zeldzame ziekten mogelijk te maken en om lotgenoten met elkaar in contact te blijven brengen. Wij nodigen u uit onderstaande film te kijken.