Jan Lammers ZZF Rally – 1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober 2022 wordt de 16e editie van de Jan Lammers ZZF Rally gereden voor het goede doel. Wij nodigen je van harte uit om mee te rijden. Inschrijven is al mogelijk, wacht niet te lang want VOL = VOL.

Aanmelden ZZF Rally 2022

Wij zijn alweer enthousiast met de voorbereidingen voor 2022 gestart, zodra wij meer informatie over de invulling van de rally dag hebben delen wij dat op deze pagina.

Lees hier meer over de 15e editie van de Jan Lammers rally van 6 november 2021:

Recordopbrengst Jan Lammers ZZF Rally 

Zaterdag 6 november organiseerde het Zeldzame Ziekten Fonds voor het 15e jaar de ZZF autorally. Aan de rally deden schitterende klassieke dan wel bijzondere auto’s mee. Ex-coureur Jan Lammers verbindt, als ambassadeur van het ZZF, al jaren met trots zijn naam aan de rally. Hij weet hoe belangrijk én hoe leuk het is om mee te rijden. Ook dit jaar zijn we de vele (trouwe) deelnemers erg dankbaar. We zijn onze sponsoren ook heel erg dankbaar voor hun medewerking: State of Art, Porsche Centrum Rotterdam, Van Dillen Techniek, ABS Autoherstel, Arbo Advies Nederland, Fastlane Exclusive, ENAG en Steltman Juwelier. En een grote dankbaarheid aan alle vrijwilligers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De start was op Vliegbasis Volkel en dat zorgde voor een vliegende start.
De rijkunsten werden op dit unieke terrein meteen getest. Voor de lunch werden de deelnemers verrast bij “De Zwaluwenberg” in Hilversum, bij de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht (IGK). Vanaf 1946 is het in gebruik gegeven aan de Inspecteur Generaal en zijn staf. Veel van de inrichting en aankleding van de Zwaluwenberg herinnert nog aan de dertig jaar waarin Prins Bernhard hier als Inspecteur-Generaal der krijgsmacht ‘de dienst uitmaakte’. Na de finish in het prachtige Louwman Museumdé plek met één van de mooiste collecties automobielen ter wereld, werd een veiling gehouden en de opbrengst van de rally bekend gemaakt € 163.620,-. Dit bedrag werd na de rally nog verhoogd naar € 165.000,=, geweldig!

De Jan Lammers ZZF rally rijden we om onderzoek naar zeldzame ziekten mogelijk te maken en om lotgenoten met elkaar in contact te blijven brengen. Wij nodigen u uit onderstaande film te kijken.