Partnerschap met het Zeldzame Ziekten Fonds

Staat u open zich in te zetten voor een kwetsbare doelgroep die nauwelijks aandacht vanuit de overheid of farmaceutische industrie krijgt? Het Zeldzame Ziekten Fonds werkt graag samen met maatschappelijk betrokken organisaties. Porsche Centrum Rotterdam, State Of Art, ABS Schadeherstel, Steltman Juwelier, Van Dillen Techniek en vele anderen gingen u reeds voor. Samenwerking is voor het Zeldzame Ziekten Fonds extra belangrijk omdat we geen overheidssubsidie ontvangen. We zijn volledig afhankelijk van giften, donaties en samenwerkingsverbanden met organisaties.

Mogelijkheden
Wat zijn de mogelijkheden? Ten eerste kunt u zich als sponsor verbinden aan een evenement. Onze jaarlijkse Rally kent veel media-aandacht en heeft trouwe sponsoren. Zij schenken ons bijvoorbeeld een bijzondere start- of finishlocatie, kavels om te veilen, versnaperingen, of goodiebags. Maar wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden. 

U kunt ons ook op andere manieren helpen. Supermarkten koppelen vaak een goed doel aan het ophalen van statiegeld, u kunt uw lokale supermarkt voor het ZZF benaderen. Er zijn ook winkeliers die een ZZF collectebus graag op de toonbank hebben staan.

Interesse?
U kunt ons contactformulier invullen en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.