Partnerschap met het Zeldzame Ziekten Fonds

Staat u open zich in te zetten voor een kwetsbare doelgroep die nauwelijks aandacht vanuit de overheid of farmaceutische industrie krijgt? Het Zeldzame Ziekten Fonds werkt graag samen met maatschappelijk betrokken organisaties. Porsche Centrum Rotterdam, tandartspraktijk Keep Smiling, State Of Art, ABS Schadeherstel, Steltman Juwelier, Van Dillen Techniek en vele anderen gingen u reeds voor. Samenwerking is voor het Zeldzame Ziekten Fonds extra belangrijk omdat we geen overheidssubsidie ontvangen. We zijn volledig afhankelijk van giften, donaties en samenwerkingsverbanden met organisaties.

Mogelijkheden
Wat zijn de mogelijkheden? Ten eerste kunt u zich als sponsor verbinden aan een evenement. Onze jaarlijkse Rally kent veel media-aandacht en heeft trouwe sponsoren. Zij schenken ons bijvoorbeeld een bijzondere start- of finishlocatie, kavels om te veilen, versnaperingen, of goodiebags. Maar wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden. De Dam Tot Damloop is interessant voor organisaties die zich op een sportieve manier willen verbinden aan het goede doel. Uw naam op de loopshirts? Of verzorging van de versnaperingen? Ook voor 2018 hebben wij startbewijzen in het felbegeerde goede doelen vak. Verder kunt u bijvoorbeeld een Wintercircus locatie adopteren, of ons Sinterklaasfeest in Duinrell helpen mogelijk maken.

U kunt ons ook op andere manieren helpen. Klanten van PLUS Supermarkt Jongenotter in Rijswijk kunnen bijvoorbeeld van augustus tot en met december 2015 statiegeld bonnen aan ons doneren. PLUS Jongenotter verdubbelt meteen ook het bedrag van de ingeleverde bonnen. En er zijn ook winkeliers die een ZZF collectebus op de toonbank hebben staan.

Interesse?
U kunt ons contactformulier invullen en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.