Aanmelden ZZF Kids Rally 2024 – Gezinnen

BEDANKT VOOR AL JULLIE AANMELDINGEN, WE ZITTEN HELEMAAL VOL. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK HELAAS.

🏎 ZZF KIDS RALLY 2024 🏎

Zaterdagochtend 13 april rijden we de 2e editie van de ZZF Kids Rally, voor en met kinderen met een zeldzame ziekte. In één van de mooie, exclusieve, sportieve auto’s rijdt altijd 1 kind mee met een zeldzame ziekte. We rijden een leuke route vanaf Madurodam Den Haag en finishen ook weer bij Madurodam. De toertocht zal ongeveer 1,5 uur duren, waarbij we langs speciale locaties rijden. Iedereen blijft de gehele rit in de auto. De overige gezinsleden (ouders, broertjes en zusjes) nodigen wij, tijdens de rit, uit voor een bezoek aan Madurodam. “Beleef samen een heerlijk dagje uit in familiepark Madurodam. Leuk voor groot en klein!” Bij de finish worden de kinderen weer warm door het gezin ontvangen en kan er uiteraard ook Madurodam nog een keer bezocht worden met elkaar. Tevens staat er een heerlijke lunch voor iedereen klaar.

  • ZZF Kids Rally: alleen de kinderen met een zeldzame ziekte rijden mee in een auto (per kind, 1 auto)
  • Alleen wanneer een kindje echt niet alleen mee kan rijden, zorgen wij voor een auto waar 1 ouder ook mee kan rijden. De rest van het gezin nodigen we uit in Madurodam. Bespreek van te voren welke ouder er mee gaat rijden.
  • Voorwaarde leeftijd: 6 jaar en ouder.

Er zijn een beperkt aantal auto’s beschikbaar, wij laten u weten of wij u kunnen uitnodigen of op de reservelijst plaatsen! 

Met dank aan onze sponsoren: ENAG – Porsche Centrum RotterdamBrandweer Haaglanden – kazerne DelftMadurodam