Rennen voor Levens

Rennen voor Levens

Melle van Bijsterveldt

Doelbedrag € 1.000,00
2% Gedoneerd / € 980,00 te gaan

Op 22 september doe ik mee aan de Dam tot Damloop. 16 kilometer rennen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte van Huntington. Een ziekte die qua symptomen lijkt op een combinatie van Alzheimer, Parkinson en ALS. Er is geen medicijn, waardoor de overlevingskans op dit moment 0% is. Heb je deze ziekte dan betekent dat een langzaam en mensonterend doodvonnis.

Tegelijk is het een ziekte waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Huntington is lange tijd letterlijk doodgezwegen. Hier moeten en kunnen we samen iets tegen doen. In 3 jaar tijd is al ruim 3 miljoen euro opgehaald. Het onderzoek dat hiermee kan worden gedaan biedt hoop maar is niet genoeg. Op 22 september rennen we letterlijk voor levens, steun ons hierbij! Het opgehaalde geld gaat direct naar onderzoek voor een geneesmiddel tegen Huntington.

Iedere donatie helpt en wordt enorm gewaardeerd. Meer weten over het campagneteam Huntington en de ziekte? Kijk op www.doodgezwegen.nl. Heb je creatieve ideeën over hoe we zoveel mogelijk geld kunnen ophalen? Laat het me weten! Alvast heel erg bedankt voor je hulp.

Doneer

Donaties

Datum Donatie voor Donatie door Bedrag Opmerking
10-06-2019 Melle van Bijsterveldt Laurens C 20.00 Supergaaf dat je dit doet Melle! En ik zie je bij de finish ;)