Sjaak Bral & friends in WestlandTheater de Naald

Theatershow ‘Zij aan Zij’ – Sjaak Bral & friends

“Zij aan Zij“

Samen in de strijd tegen zeldzame ziekten

Een theateravond vol humor en muziek

 

 

Maandag 15 april 2019 in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk treden Sjaak Bral & friends op in de theatershow ‘Zij aan Zij’.
Het belooft een muzikale avond met een vleugje magie te worden.

Vorig jaar verraste Sjaak Bral, Tim Akkerman en De Règâhs het publiek met een spetterend optreden waar nog lang over nagepraat werd. Na twee succesvolle jaren komt Sjaak ook dit jaar niet alleen; hij neemt nieuwe vrienden mee!

The Clarks
Al jarenlang de bekendste en meest succesvolle classic rock band van Nederland. Openbare optredens, bedrijfs- en privéfeesten over de hele wereld en tegenwoordig vaste huisband van Veronica Inside.

Cesar Zuiderwijk
Dé drummer van Nederland! Al 50 jaar rockdrummer waarvan meer dan 40 jaar bij de Golden Earring. Diegene die al eerder een solo voostelling van Cesar hebben bijgewoond weten dat hij uiterst sappig kan vertellen. Afgewisseld met drumsolo’s zoals “Radar Love”.

Lodewijk de Widt
Meestergoochelaar! Lodewijk is een unieke en stijlvolle goochelaar die elke gelegenheid omtovert tot een magisch feest. Lodewijk doet zelfs trucs in “slow motion”, dus heeft u alle kans om alles goed te zien.

Alles voor het goede doel
Door op 15 april naar de show van Sjaak Bral & friends te komen geeft u mensen die ziek zijn een steun in de rug. Hun strijd is ónze strijd. Zeldzame aandoeningen zijn vaak chronisch, progressief, zéér pijnlijk en meestal levensbedreigend. Per jaar overlijden circa 14.000 kinderen aan een zeldzame ziekte in Nederland. De problematiek die schuilgaat achter zowel patiëntjes als volwassen patiënten en hun familie is veelal onbekend. De diagnosetijd is vaak bijzonder lang, gemiddeld 24 maanden! En dan komt vaak de mededeling dat ‘er niets aan te doen is’…

ZZF te gast bij Sjaak Bral ‘Broodje Bal” Omroep West, luister hier het interview.

Kaarten kopen
Voor 100 euro heeft u een té gekke avond en steunt u het ZZF. Maar er is meer, want als u komt, kan het Zeldzame Ziekten Fonds ook een gezin uitnodigen dat te maken heeft met een zeldzame ziekte. Zij kunnen deze avond met hun gezin genieten van de show.

Wanneer u als ondernemer met uw bedrijf wilt komen ontvangt u 10 toegangsbewijzen voor 900 euro met extra consumpties én wordt uw bedrijf in beeld gebracht.

Deze unieke avond met artiesten, waarbij entertainment al jaren op hoog niveau staat, als Sjaak Bral, The Clarks, Cesar Zuiderwijk en Lodewijk de Widt wilt u niet missen!

Pak nu uw kans door snel te reageren en steun het goede doel. Wij zien u graag op 15 april bij Sjaak Bral & friends in WestlandTheater De Naald.

Kaarten Sjaak Bral & friends Aanmelden ZZF gezinnen

Datum
Maandag 15 april 2019

Locatie
WestlandTheater De Naald, Stokdijkkade 3 in Naaldwijk

Programma
Ontvangst     19.15 uur
Theatershow  20.10 uur
Einde            +/- 22.00 uur

Entreeprijs voor het goede doel en tevens uitnodiging voor een gezin met een zeldzame ziekte
100 euro per persoon, inclusie
f welkomstdrankje, hapjes, ontmoeting Sjaak Bral & friends.

Sponsorpakket met naamsvermelding
900 euro voor 10 personen, inclusief extra consumptiebonnen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 070 338 70 27 of via e-mail naar actie@zzf.nl