<

ZZF RIB Rally 2018

ZZF RIB RALLY 2018

SCHIPPER MAG IK OVERVAREN, WIE VAART ER MEE?

Vanwege alle enthousiaste aanmeldingen zitten we vol, we zetten u graag op de reservelijst.

Op zaterdag 16 juni organiseert het ZZF alweer de derde editie van de ZZF RIB Rally, i.s.m. Revolt John Biesheuvel & Berkman. In dit weekend van Vaderdag, nodigen we vaders en hun kind met een zeldzame ziekte uit voor een plaats in een van de RIB boten voor een spectaculaire tocht over de Maas vanuit de haven in Barendrecht. Het uitgangspunt van deze rally is om kinderen met een zeldzame ziekte een onvergetelijke dag met hun vaders te bezorgen. Eventjes niet ziek hoeven te voelen!

Rigid Inflateable Boat – RIB
Een RIB is een supersnelle boot waarmee spectaculaire tochten over het water gemaakt kunnen worden. Voor deze dag worden 6 RIB boten ingezet die snelheden van boven de 100 km/h kunnen behalen. Op de boot zitten geen gordels, maar wel voldoende mogelijkheden om jezelf goed vast te houden.

Het voorlopige programma:

  • 10.00 uur start van de ZZF RIB Rally bij de Marinahaven in Barendrecht.
  • Vanaf 10.00 uur worden er 4 heats gevaren, waarbij een groep kinderen met hun vaders in de RIB boten geholpen worden. Tijden van aanvang heats worden later gecommuniceerd.
  • De RIB boten varen telkens een rondje over de Oude Maas (+/- 30 min). Na iedere ronde komen de boten terug en wisselen de kinderen en begeleiders met de volgende groep.
  • Voor een lunch wordt gezorgd.
  • Laatste heat rond 14.00 uur.

 

 

 

 

 

 

Evenemententerrein
De dag zelf staat in het teken van lotgenotencontact. Aan de waterkant is er voor de broertjes en zusjes, opa’s & oma’s en mama’s uiteraard  van alles te beleven. Voor koffie en wat lekkers wordt gezorgd. Neem een stoeltje of je picknick kleedje mee. Wij zorgen voor gezellige muziek.

Voorwaarden voor deelname
Er dient ter plaatse door de ouders een vrijwaringsclausule te worden getekend, voor het deelnemen aan een event op het water. Voor alle deelnemers is een reddingsvest aanwezig, ook hanteren we een minimum leeftijd van 6 jaar voor deelname. Op de boten kunnen geen rolstoelen. Kinderen moeten zelfstandig kunnen zitten. Bij harde regen kan er niet worden gevaren.

Broertjes, zusjes, opa’s & oma’s en mama’s varen niet mee deze dag, iedereen is natuurlijk wel van harte welkom op deze leuke dag om de boten toe te juichen en andere lotgenoten te ontmoeten. Er zullen ook boten meevaren met sponsoren van het evenement.

Varen jullie mee?  Meld je dan nu aan door het onderstaand inschrijfformulier in te vullen via onze site.

Aanmelden