<

ZZF RIB Rally 2018

Varen doe je samen!

ZZF Rib Rally voor het goede doel

Op zaterdag 16 juni in het Vaderdagweekend vindt de 3e editie plaats van de ZZF RIB Rally, mede georganiseerd door Berkman Energie Services & Revolt by John Biesheuvel. Vaders zijn deze dag met hun zoon of dochter met een zeldzame ziekte te gast in de haven van Barendrecht voor een bijzonder dagje uit. Zij worden namelijk uitgenodigd om een rit in een van de zeven supersnelle RIB boten, die snelheden van boven de 100 km/h kunnen behalen, te maken. Door de hoge snelheid zullen ze een spectaculaire tocht beleven en kunnen ze optimaal genieten en zich voor heel eventjes niet ziek voelen. Een glimlach, die willen we zien deze dag!

Knok mee tegen de zeldzame ziekte spierdystrofie MDC1a
Doneer of sponsor “Vaar voor Saar” 

“Vaar voor Saar”: Door mee te varen of naam-sponsor te worden maakt u onderzoek mogelijk naar de zeldzame ziekte van Sara. Zij heeft de ongeneeslijke aangeboren zeldzame ziekte spierdystrofie MDC1a. Dit jaar heeft het ZZF zich tot doel gesteld om € 50.000,- op te halen voor onderzoek naar de ziekte van Sara.

Om zoveel mogelijk geld op te halen, stellen we vier sponsorpakketten beschikbaar waarbij u zelf ook de mogelijkheid heeft om een spectaculair rondje mee te varen! Als sponsor doet u iets voor relaties en kunt u een bijdrage leveren aan medisch onderzoek naar de zeldzame ziekte van Sara.

Vaart u niet mee maar wilt u wel doneren? Graag, alle steun is nodig!

Donatie MDC1a-voor Sara Word sponsor editie 2018

U kunt voor vragen, opmerkingen en eigen ideeën ook altijd contact opnemen met Irene,
06 4250 8950 irene@zzf.nl

Donaties

4000

We varen voor Frank, voor Sara en alle andere kinderen met een zeldzame ziekte.

We varen voor Frank (17 jaar). Frank heeft door zijn ziekte Cerebrale Parese (CP) aansturingsproblemen vanuit het centrale zenuwstelsel (de hersenen) waardoor zijn ledematen niet doen en kunnen wat hij wil. Frank zit in een elektrische rolstoel, omdat hij niet zelfstandig kan staan, zitten enzovoort. Frank is vrolijk en houdt van uitdagingen die met snelheid en spanning te maken hebben. Hij is dol op achtbanen, snelle boten, auto’s en vliegtuigen. Zijn hartenwens is om in Amerika de hoogste achtbaan ter wereld, de Kingda Ka, te bezoeken.

 

 

 

 

 

We varen voor Sara (2 jaar), uit Dordrecht. Zij heeft de ongeneeslijke aangeboren ziekte spierdystrofie MDC1a. Kinderen met deze ziekte hebben door spierslapte moeite met dingen die vaak zo normaal zijn: kruipen, zitten, lopen en soms zelfs ademen. Kinderen met deze ziekte worden over het algemeen niet oud. Op dit moment is er nog geen therapie die de ziekte van Sara kan genezen. Het doel is onderzoek naar een therapie op basis van lichaamseigen spierstamcellen met een hersteld gen. De gerepareerde spierstamcellen kunnen dan via het bloed aan de patiënt worden toegediend en vervolgens uitgroeien tot gezonde spierweefsels. Dit onderzoek kan hoop geven voor kinderen als Sara.

Per jaar overlijden er circa 14.000 kinderen aan een zeldzame ziekte. Het Zeldzame Ziekten Fonds maakt belangrijke onderzoeksprojecten op het gebied van zeldzame aandoeningen mogelijk. Zeldzame aandoeningen zijn vaak chronisch, progressief, zéér pijnlijk en meestal levensbedreigend.

Zieke kinderen laten genieten én tegelijk een goed doel steunen!

Het hoofddoel van ons evenement is zieke kinderen onvergetelijke dag te bezorgen in het Vaderdag weekend. Door de hoge snelheid zullen ze een spectaculaire tocht beleven en kunnen ze zich eventjes niet ziek voelen.De problematiek die schuilgaat achter zowel patiëntjes als volwassen patiënten en hun familie is veelal onbekend. Bijvoorbeeld is de diagnosetijd vaak bijzonder lang, gemiddeld 24 maanden! En dan komt vaak de mededeling dat ‘er niets aan te doen is’…

Door mee te varen of naam-sponsor te worden maakt u onderzoek mogelijk naar de zeldzame ziekte van Sara.

Fotografie: Ingmar Timmer