<

Groot Kerstcircus Den Haag, groter dan ooit!

Meld je aan voor het ZZF Wintercircus op 5 januari 2018

We zitten helemaal VOL, we zetten u graag op de reservelijst.

Het Zeldzame Ziekten Fonds en Hillenaar Events stellen ieder jaar plaatsen voor het Wintercircus beschikbaar! Zo kunnen honderden gezinnen die te maken hebben met een zeldzame ziekte onbezorgd genieten.

 

BEKROONDE ACTS BIJ GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

Groter dan ooit, mooier dan ooit. Wereldsterren schitteren in een splinternieuwe tent op het Malieveld. Ze presenteren een voorstelling in de traditie van het Circusfestival van Monte Carlo en het beroemde Billy Smarts Kerstcircus. De wereldtop op circusgebied reist in december af naar de hofstad om voor jullie op te treden.

Onnavolgbare comedy, spectaculaire acrobatiek en de nieuwste special effects. Groot Kerstcircus Den Haag presenteert uitsluitend het beste uit de internationale circuswereld. De voorstelling is ieder jaar helemaal nieuw. Niet alleen als het gaat om de voorstelling zijn we vernieuwend. Dat geldt ook voor de techniek van Groot Kerstcircus Den Haag. De show vindt plaats in een splinternieuwe 8-masten tent die tot de grootste tenten van Europa behoort. Deze tent wordt opgebouwd op het Malieveld. Perfect bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer.

DE ARTIESTEN

Groot Kerstcircus Den Haag presenteert louter wereldsensaties. Alles is uit de kast gehaald om jullie een onvergetelijke middag of avond te bezorgen met het hele gezin. Geniet van sensationele acrobatiek, bekroonde comedy en van de nieuwste special effects. Groot Kerstcircus Den Haag verenigt het beste uit de internationale circuswereld in de piste en is uniek in Nederland. De muziek is bovendien live en showgirls ondersteunen de show.

PROGRAMMA ZZF WINTERCIRCUS

Datum: vrijdag 5 januari 2018

Aanvang: 14.00 uur (belangrijk dat u op tijd bent ivm het op tijd kunnen beginnen van de show)

Show: 15.00 uur

Locatie: Malieveld, Den Haag

Belangrijke informatie. Wanneer u van een rolstoelplaats gebruik maakt, reserveren wij 1 plek ernaast voor de begeleiding. Wij kunnen geen belofte doen voor de andere zitplaatsen binnen de familie.

Met dank aan o.a Rabobank regio Den Haag

Aanmelden kan hier, vol=vol

Aanmelden