Groot Kerstcircus Den Haag, groter dan ooit!

Spectaculaire acts tijdens het Wintercircus voor ZZF gasten op 5 januari in Den Haag. Iedereen heeft enorm genoten van de show met o.a. clowns, paarden, acrobaten en laserstralen.

Het Zeldzame Ziekten Fonds en Hillenaar Events stellen ieder jaar plaatsen voor het Wintercircus beschikbaar! Zo kunnen honderden gezinnen die te maken hebben met een zeldzame ziekte onbezorgd genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEKROONDE ACTS BIJ GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

Groter dan ooit, mooier dan ooit. Wereldsterren schitteren in een splinternieuwe tent op het Malieveld. Ze presenteren een voorstelling in de traditie van het Circusfestival van Monte Carlo en het beroemde Billy Smarts Kerstcircus. De wereldtop op circusgebied reist in december af naar de hofstad om voor jullie op te treden.

Onnavolgbare comedy, spectaculaire acrobatiek en de nieuwste special effects. Groot Kerstcircus Den Haag presenteert uitsluitend het beste uit de internationale circuswereld. De voorstelling is ieder jaar helemaal nieuw. Niet alleen als het gaat om de voorstelling zijn we vernieuwend. Dat geldt ook voor de techniek van Groot Kerstcircus Den Haag. De show vindt plaats in een splinternieuwe 8-masten tent die tot de grootste tenten van Europa behoort. Deze tent wordt opgebouwd op het Malieveld. Perfect bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer.

DE ARTIESTEN

Groot Kerstcircus Den Haag presenteert louter wereldsensaties. Alles is uit de kast gehaald om jullie een onvergetelijke middag of avond te bezorgen met het hele gezin. Geniet van sensationele acrobatiek, bekroonde comedy en van de nieuwste special effects. Groot Kerstcircus Den Haag verenigt het beste uit de internationale circuswereld in de piste en is uniek in Nederland. De muziek is bovendien live en showgirls ondersteunen de show.

 

Met dank aan o.a Rabobank regio Den Haag