Hartenwens

VALENTIJNSACTIE

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds gaat weer samenwerken met het VriendenFonds van de VriendenLoterij om Hartenwensen in vervulling te laten gaan.

Bedankt voor jullie hartenwensen, de aanmelding is gesloten. Iedereen die een hartenwens heeft ingediend zullen wij de komende tijd op de hoogte brengen.

Kent u een kind of volwassene met een zeldzame aandoening en heeft deze persoon een speciale wens? Heeft u of uw kind zelf een zeldzame aandoening en een dierbare wens? Heeft iemand iets nodig en daar niet de financiële middelen voor? Kent u een mantelzorger die een steuntje in de rug kan gebruiken voor alles wat hij/zij doet? Zet u graag iemand die zeldzaam ziek is in het zonnetje? Laat het ons weten.

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds wil in samenwerking met het VriendenFonds ook dit jaar Hartenwensen in vervulling laten gaan. Juist nu, door het feit dat ieders leven op dit moment wordt beïnvloed door het coronavirus en de maatregelen, willen wij jullie een hart onder de riem steken.

U kunt een aanvraag indienen voor uzelf of iemand anders. Stuur ons een aanvraag van maximaal 1A4 (ong. 400 woorden/2500 karakters) waarin u duidelijk beschrijft wat de wens is, waarom financiële steun nodig is en welk positief effect de bijdrage van het VriendenFonds (max 2.000,- Euro) zal hebben, samen met de NAW gegevens via onderstaand formulier.

Uw aanvraag kunt u indienen t/m zondag 14 februari 2021. Wij zullen dan z.s.m. een terugkoppeling geven van welke wensen we in vervulling laten gaan (dit kan enige weken duren).

We zien uit naar jullie reacties.

Hartenwens