John & Marine van Vlissingen Foundation ZZF Familiedag

 

 

 

 

Ouwehands Dierenpark, vol dierbare ontmoetingen!

Zaterdag 18 mei opende Ouwehands Dierenpark voor ruim 1000 gasten van het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) zijn poorten. Families, die binnen het gezin te maken hebben met een zeldzame ziekte, waren door het ZZF uitgenodigd voor een onbezorgde dag genieten in het dierenpark. Het Zeldzame Ziekten Fonds kon deze bijzondere dag voor het tweede jaar mogelijk maken met de steun van de John & Marine van Vlissingen Foundation.

Vrolijkheid en afleiding
Een dag als deze is zeer waardevol, want door de vele ziekenhuisbezoeken is samenzijn voor gezinnen met zeldzaam zieke kinderen niet vanzelfsprekend. Een hele dag kind zijn en even niet ziek! De kinderen hebben de Reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen ontmoet in Pandasia, neus aan neus gestaan met speelse IJsberen, onder slingerende Orang Oetans gelopen en de beren in Expeditie Berenbos bespied.

Zeeleeuwenshow
De Zeeleeuwenshow speciaal voor de ZZF-gasten gaf spetterend waterplezier. Eén van de kinderen kreeg zelfs een kusje van de Zeeleeuw, betoverend!

John & Marine van Vlissingen Foundation bedankt voor de steun, bedankt voor de gastvrije ontvangst en vrijwilligers van bedankt voor de enthousiaste begeleiding van onze gasten!