<

DUCKRACE VOOR ZZF

Ziek zijn doe je niet in je EENDJE!

Doe mee met de Duckrace van Lions Club Haringvliet en Kiwanis Brielle en koop een eendje.

De Lions Club Haringvliet en Kiwanis Brielle, maken zich samen sterk voor kwetsbare kinderen. Zij steunen het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) met het organiseren van een Duckrace. Tijdens de Vestingdagen, op zaterdag 18 augustus, in Hellevoetsluis laten zij het water geel kleuren door een enorme berg bad eendjes!

Iedereen die het ZZF een warm hart toedraagt kan bij Lions Club Haringvliet en Kiwanis Brielle één (of natuurlijk een hele berg!) eendje(s) kopen. Bij het kopen van uw eendje van €5,- koopt u een eigen uniek nummer (eendje blijft eigendom van de organisatie). De eendjes zijn voorzien van dit nummer. Ook kunt u een Business Duck kopen van € 125,-. De Business Duck is groter en blijft ook na het event uw bezit. We vragen u de Business Duck leuk te maken, zodat u Duck straks herkenbaar is in het water.

 

De eendjes worden massaal te water gelaten in de Vesting van Hellevoetsluis. De eendjes worden het parcours over gespoten met een enorme waterspuit, natuurlijk onder door de luide toejuichingen van de ‘adoptieouders’ en supporters aan de wal. Zwemt jouw eendje als een van de eerste over de finish, dan maak je kans op mooie prijzen.

DUCKRACE PROGRAMMA

Tijdens de Vestingdagen zal op 18 augustus de Duckrace in de Vesting plaatsvinden.

10:00 uur – Verkoop loten “Kleine” Duckrace
13:00 uur – Muziek van DJ Tim van den Houten (TMB Sounds)
15:00 uur – Start Business Duckrace
16:00 uur – Start “Kleine” Duckrace
17:00 uur – Bekendmaking prijzen van de beide races en overhandiging van de Cheque aan het Zeldzame Ziekten Fonds

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Duckrace: http://duckracehellevoetsluis.nl/

Koop hier uw eendje(s)