Madurodam

MADURODAM IS WEER OPEN!

 

 

 

 

 

 

Goed nieuws, want je kunt op een veilige manier weer genieten van het mooiste en beste van Nederland!

Wij als ZZF zijn dan ook zeer verheugd dat wij gezinnen mogen uitnodigen om een dagje te komen genieten. Vooral na een tijd van veel thuis zijn is het fijn om met de eigen familie (huishouden), op eigen gelegenheid, buiten in het gezellige Madurodam alle leuke miniatuur huisjes, vliegtuigen, bootjes etc te bekijken. Ben jij een échte treinfanaat? Dan ben je in Madurodam verzekerd van uren plezier! Van de hogesnelheidslijn en de randstadrail tot trams en bekende stations. Je ontdekt het hier allemaal.

Het is voor iedereen verplicht om de dag van bezoek te reserveren, er zijn bepaalde tijdsloten, waardoor het bezoek in het park gereguleerd wordt. Jullie kunnen straks kiezen uit een periode van maandag 22 juni t/m zondag 12 juli 2020. Jullie ontvangen meer informatie bij de daadwerkelijke uitnodiging.

Aangepaste maatregelen voor een veilig bezoek

Om te verzekeren dat de heropening gebeurt binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving heeft Madurodam in samenwerking met andere dagattracties het protocol ‘Veilig Samen Uit’ opgesteld. Het protocol biedt drie garanties omtrent goede informatievoorziening, extra hygiënemaatregelen en uiteraard de anderhalve meter afstand tussen huishoudens. Deze maatregelen passen bij de richtlijnen van het RIVM. ‘Veilig Samen Uit’ is van tevoren uitgebreid getest. Voor de totstandkoming van het protocol sloegen de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen en de Club van Elf (http://www.clubvanelf.nl/corona/) de handen ineen. Zo kun jij straks genieten van een onbezorgd dagje uit.

Alles over Madurodam en Covid-19 vindt u hier: https://www.madurodam.nl/nl/covid-19

Met dank aan RT123 Den Haag voor het mogelijk maken van deze dagen in Madurodam.

Bedankt voor jullie enthousiasme, we zitten helemaal vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aanmelden