Sint Verbindt Rally 2017

Sint verbindt Rally : Jan Lammers en Sinterklaas verbinden kinderen met zeldzame ziekte aan spectaculaire auto’s.

 Op zaterdag 2 december heeft het Zeldzame Ziekten Fonds voor de 3e maal de ‘Sint verbindt Rally’ georganiseerd. Kinderen met een zeldzame ziekte reden tijdens deze autorally mee in een bijzondere auto. Een droom die voor veel kinderen deze dag uitkwam.

Meer dan 70 sportieve auto’s stonden aan de start bij het Worldhotel Wings bij Rotterdam The Hague Airport. Onder grote belangstelling konden de kinderen als echte VIP ’s in de auto’s stappen. Bekende Coureur: Jan Lammers, Formule-1 commentator en winnaar van de 24uur van Le Mans reed mee.

Na de spectaculaire start reden de auto’s naar de pitstop bij het Cars Jeans stadion in Den Haag. Daar werd op de middenstip een groepsfoto gemaakt met alle zeldzaam zieke kinderen. Storky – de ADO Den Haag mascotte – zorgde voor een enthousiast ontvangst.

 

 

 

 

 

Bij de finish in de Hangar van Worldhotel Wings, omgetoverd in Winter Wonderland, werden de kinderen verrast door allemaal Pietjes die hielpen met uitstappen. Na een warm welkom door Sinterklaas was er voor alle kinderen een cadeautje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fantastische opbrengst van €12.000, bijeengebracht door sponsors en rallyrijders, is aan het eind van de Sint verbindt Rally met een cheque officieel overhandigd aan Jan Lammers (ambassadeur van het Zeldzame Ziekten Fonds). Met deze opbrengst helpt het Zeldzame Ziekten Fonds ook in 2018 zieke kinderen met een zeldzame aandoening.

Wij zijn enorm dankbaar voor alle aandacht vanuit de pers.
Wij delen graag de nieuwsitems met u:

AD Rotterdam

Omroep West

Het Jeugdjournaal

Hart van Nederland

TV Rijnmond